Program skijanja tijekom zimskih praznika

Program skijanja tijekom zimskih školskih praznika pohađa godišnje više od stotinu djece, uglavnom u dobi od 6 do 18 godina. U nastojanju da se djeci omoguće sportske aktivnosti na snijegu, organiziramo obuke u skijanju zasnovanim na manjim skupinama djece s kojima rade osposobljeni učitelji.

Škole skijanja za djecu i mlade provodile su se u Hrvatskoj i Sloveniji, no zadnjih se godina ustalio odlazak u Austrijsko skijalište Klippitztörl (posjetite njihove stranice), koji uz ugodan boravak djece i njihovih učitelja skijanja, omogućuje odjelotvorenje visokih stručnih kriterija koje si je u svom radu postavio Centar.

Vrlo smo radosni što se iz godine u godinu kroz zadovoljstvo djece i njihovih roditelja potvrđuju ta naša temeljna stručna opredjeljenja. Još nam je dragocjenija zahvalnost polaznika škole skijanja jer ona dokazuje da se smijemo nadati kako time doprinosimo ne samo fizičkom zdravlju i sportskom duhu mladih, nego i pomažemo razvoju njihovih socijalnih vještina i uopće razmahu njihovih ljudskih kvaliteta. Upravo su nam zbog toga takva prijateljska očitovanja najdragocjenija.

Iako bi najbolji dojam o našem druženju na skijanju zasigurno stekli kad biste pošli s nama, evo nekoliko fotografija sa skijanja.

Prvo se učimo skijati… U isto se vrijeme poprilično dobro zabavljamo… Fino jedemo… Igramo se i šalimo, plešemo, natječemo, a na kraju se osladimo i priznanjima!

drazenovic-ski-slider